Egon Franko Reichl tillträder den 8 juli och ersätter Urban Aspelin som lämnar sin post som VD i samband med att Egon tillträder. Samtidigt tecknas exklusivt agenturavtal med Furrer & Frey.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Egon Franko Reichl som ny VD och Försäljningschef, säger Håkan Karlsson, styrelseordförande. Han är en kompetent ledare och har i sin position som chef på NRC Group och tidigare SPL Powerlines visat att han har djup förståelse för hur förtroende och relationer skapas i en komplex och komplicerad marknad. Jag är övertygad om att han kommer vidareutveckla INFRAPRODUKTER och leda företaget till nya framgångar.

Egon Franko Reichl kommer närmast från NRC Group, där han varit chef och ledare från 2017 till 2019. Egon har lång erfarenhet från branschen, bland annat som VD på SPL Powerlines Sverige AB samt SPL Norge AS från 2006 till 2016. Han har dessförinnan haft olika ledande befattningar inom Siemens i Österrike, Tyskland och Sverige.

Exklusivt avtal med Furrer & Frey

INFRAPRODUKTER är ett företag som levererar produkter med tillhörande tjänster inom Järnväg, Väg, Lokaltrafik och Entreprenörer. Företaget har sedan starten utvecklats till att ha samarbete inom konstruktion, installation och underhåll, där skräddarsydda lösningar kan levereras.

– Jag är hedrad över att få ta över som VD och att få leda och utveckla företaget, säger Egon Franko Reichl. Jag kan dessutom meddela att INFRAPRODUKTER har signerat exklusivt agenturavtal med Furrer & Frey i Schweiz.

Furrer & Frey är en global systemleverantör inom infrastruktur till järnväg samt lokal- och busstrafik. Med sina unika lösningar möter Furrer & Frey dagens höga krav från kunderna gällande hållbarhet och säkerhet i järnvägstunnlar samt depåanläggningar.

I samarbete med stora busstillverkare har Furrer & Frey bl.a. i Sverige levererat och installerat ett flertal snabbladdningsstationer för El-Bussar. I och med detta är Furrer & Frey en av de första leverantörer som erbjuder miljövänliga kompletta system för El-busstrafiken inom storstadsområden. För mer information se https://www.furrerfrey.ch/en.html

Erfarenhet och ny teknik ger ökad livslängd och driftsäkerhet

– INFRAPRODUKTER har en unik position i Sverige, med våra produkter och lösningar bidrar vi till mindre miljöpåverkan, bättre nyttjandegrad och bättre ekonomi för våra kunder, fortsätter Egon. Vi ligger i framkant med att förlänga livslängden och förbättra anläggningarna.

Genom att bygga på erfarenhet och samtidigt nyttja möjligheter med nya tekniker, ökas livslängden och driftsäkerheten i kundernas anläggningar.

Kontakt

Egon Franko Reichl
+46 73 082 3007
egon.r@infraprodukter.se
www.infraprodukter.se

INFRAPRODUKTER är ett företag som levererar produkter med tillhörande tjänster inom Järnväg, Väg, Lokaltrafik och Entreprenörer. INFRAPRODUKTER är ett systerföretag till Elektrosignal Infra AB som ingår i Elektrosignal Invest Gruppen.