Är du utbildad inom el och har ett stort eget driv? Vill du ha ett självständigt, kundnära och engagerande arbete där du får möjlighet att vidareutvecklas och växa? Förra årets framgångar innebär att Elektrosignal Infra behöver utöka personalstyrkan för att möta kundernas krav.

Du som söker bör ha minst fem års erfarenhet från elteknikbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlighet, servicekänsla och samarbetsförmåga för att lösa problem både självständigt och i samarbete med arbetskamraterna.

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till:
Hakan.karlsson@esinfra.se
Märk mailet med den tjänst du söker.

Optotekniker
Som Optotekniker arbetar du med installation av fiberoptik, ett snabbt växande område nationellt och internationellt.

Kalkylator el och/eller signal
Som kalkylator inom el arbetar du med att upprätta kalkyler som ligger till grund för offerter, anbudsbrev och reglerar kommande projekt.

Arbetsledare
I rollen som arbetsledare har du ansvar för att planera och leda arbetet på plats. Du arbetar för att föra projektet framåt. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med olika typer av människor. Du medverkar aktivt i projektens tekniska och ekonomiska genomförande och ansvarar för att rätt material finns på plats vid utsatt tid. Bland arbetsuppgifterna ingår även viss dokumentation och administration.

Projektledare
Som Projektledare får du ett helhetsansvar för att driva projekt från projektplanering till slutfas. Du leder och koordinerar arbetet och är länken mellan vår personal och kunden. Efter avslutat projekt ansvarar du för att det görs en utvärdering och för att erfarenheterna tillvaratas inom företaget.

Konstruktör
I tjänsten som konstruktör arbetar du med elkonstruktion, eldesign och dimensionering samt dokumentation.