Dick Sulander tillträde den 1 september som affärschef på INFRAPRODUKTER och kommer här ansvara och driva försäljning, logistik och produktion.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Dick Sulander som ny chef, säger Fredrik Häggström, VD. Han är kompetent, erfaren och har i sin position som affärsutvecklare på Strukton visat att han har djup förståelse för hur man skapar förtroende och relationer i en komplex och komplicerad marknad. Jag är övertygad om att han kommer vidareutveckla INFRAPRODUKTER till nya framgångar.

Elektrosignal Infra med INFRAPRODUKTER är en mycket kompetent aktör på järnvägsmarknaden och jag känner mig både glad och stolt över att börja här.
Efter många år i branschen har jag god kunskap om vad som krävs för att få en ökad konkurrenskraft och Elektrosignal Infra med INFRAPRODUKTER har de rätta verktygen för att lyckas med detta.
Jag ser fram emot att bygga upp och jobba med INFRAPRODUKTER säger Dick Sulander.

Om INFRAPRODUKTER

INFRAPRODUKTER är ett systerföretag till Elektrosignal Infra AB som säljer produkter och lösningar till kunder inom Järnväg. Lokaltrafik och Väg i hela Sverige.

Om Elektrosignal Infra

Elektrosignal Infra AB är ett företag som har spetskompetens inom El, Signal och Tele för tunnelbana, järnväg och infrastruktur. Vi utför konstruktion, projektering, rådgivning, projektledning, ibruktagningsbesiktning, installation, drift och underhåll.

Företaget har över 60 medarbetare med lång erfarenhet från komplexa projekt inom Trafikverket, SLL och TF exempelvis Stockholms centralstation samt tunnelbanan och Roslagsbanan m.fl.