David Ivarsson

Hej!

Mitt namn är David Ivarsson, jag är 27 år gammal från södra Stockholm och har under dem senaste 5 åren arbetat inom järnväg.

Under mina år som järnvägare har jag arbetat som signalprojektör främst mot Trafikverket, de största projekten har varit ERTMS Björkliden ett projekt där man rullar ut det nya tågledningssystemet ERTMS level 2. Där hade jag rollen som ledande projektör och ansvarade för stora delar av projekteringen för styrområde Björkliden. Det andra stora projektet har varit Hallsberg-Stenkumla där man ska bygga ett nytt dubbelspår genom Bergslagen, här har jag ansvarat för projektering i ett systemhandlingsskede.

Utöver detta så har jag också varit ansvarig för utveckling och förvaltning av flera olika Bentley programvaror så som Promise, ProjectWise och Microstation där jag arbetat mycket med utveckling för BIM-verksamhet mot Trafikverkets samverkansform.
Som person är jag en stor teknik och frilufts nörd, och älskar att implementera nya och effektiva lösningar samt att njuta av den svenska naturen.

Det är superskoj att vara här på ES-Infra och jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar.

Vi välkomnar dig hit till ES Infra.