Göran Jakobsson tillträde den 14 december som affärschef på Elektrosignal Infra och ansvarar för det nystartade affärsområdet Nationella BEST.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Göran Jakobsson som ny affärschef, säger Fredrik Häggström, VD och delägare. Han är kompetent, erfaren och har i sin position som Regionchef på EITECH Infrasystem visat att han har djup förståelse för hur man skapar förtroende och relationer i en komplex och komplicerad marknad. Jag är övertygad om att han kommer vidareutveckla Elektrosignal Infra till nya framgångar när vi nu etablerar en ny avdelning som levererar lösningar nationell med fokus på El, Signal och Tele.

Göran Jakobsson har tidigare varit Regionchef på EITECH Infrasystem från 2012 till 2020 och dessförinnan haft olika ledande befattningar på EITECH bland annat sälj och marknadschef från 2008.

– Jag är väldigt taggad att få börja och bygga upp en Nationell BEST avdelning där vår kärnkompetens ligger på EL, Signal och Tele. Det är en spännande marknad med stora utbyggnationer inom ERTMS och Fiber 2.0. Elektrosignal Infra levererar entreprenader samt även totalentreprenader med egen projekteringskompetens inom El, Signal, Tele samt Kanalisation. Det finns en fantastisk stor erfarenhet och kompetens i Elektrosignal Infra där vi kan erbjuda en kundnytta som få bolag i Sverige klarar.

Om Elektrosignal Infra

Elektrosignal Infra AB är ett företag som har spetskompetens inom El, Signal och Tele för tunnelbana, järnväg och infrastruktur vi utför konstruktion, projektering, rådgivning, projektledning, ibruktagningsbesiktning, installation, drift och underhåll.

Företaget har över 50 medarbetare med lång erfarenhet från komplexa projekt inom Trafikverket, SLL och TF exempelvis Stockholms centralstation samt tunnelbanan och Roslagsbanan mfl.

Elektrosignal Infra AB beräknar omsätta ca 85 MSEK under 2020 och ser en stark tillväxt de närmsta åren.